‘Rienk is een echte verbinder en zeer deskundig in zijn vak. Hij is resultaatgericht en weet anderen te stimuleren om tot betere prestaties te komen. Hij kan mensen op een prettige en doortastende manier de spiegel voor houden. Zijn strategisch inzicht maakt hem uitermate geschikt voor zijn rol als begeleider van managers en managementteams.’

Rob Witjes

Al meer dan 25 jaar help ik mensen om beter te functioneren en om te gaan met nieuwe situaties en veranderingen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik doe dit met passie en een luisterend oor.

Ik luister graag naar jouw verhaal. Iedereen is voor een kennismakingsgesprek welkom op mijn kantoor, uiteraard kom ik ook graag naar jou toe. Mijn eerste vraag is altijd: waar kan ik je mee helpen en wat wil jij bereiken? Kennis delen, samenwerken, naar elkaar luistenen en serieus nemen, speelt een grote rol in organisaties om gezamenlijke doelen te behalen.

Al mijn begeleidingstrajecten zijn maatwerk. Geen bedrijf of situatie is immers hetzelfde. Uit ervaring weet ik dat ik, als ik vragen stel aan meerdere mensen uit een organisatie, vaak uiteenlopende antwoorden krijg. De eerste stap naar succesvolle groei of verandering: zorgen dat alle betrokken partijen op één lijn komen. Daarom analyseren we samen de situatie. Ik vergelijk dat altijd met het afpellen van een ui: stap voor stap kom je tot de kern. Dat leidt vaak al direct tot nieuwe inzichten.

Vervolgens bedenken we een passende oplossing, die jou (of jouw organisatie) écht verder helpt. Realistisch en haalbaar. Daar ga je zelf mee aan de slag. Ik ben jouw steun in de rug en begeleid je bij iedere stap. Wat mij betreft een win-win situatie: je krijgt zelf direct voeling bij de veranderingen en houdt ook in de toekomst de touwtjes in handen. Dat geeft jou een zeker gevoel en vindt overdracht van kennis en opdoen van ervaring plaats.

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op 06 52 11 25 14 of een stuur een mail naar: rienk@managemens.com en ik neem snel contact met je op.

Laat uw talenten groeien!

Regelmatig zie ik in de praktijk dat naar de invulling van leidinggevende functies naar externe mensen wordt gezocht, zonder eerst de talenten uit de organisatie optimaal te benutten, en dat is een gemiste kans naar snel resultaat.
 
Voordelen van het benutten van talenten

  • Bekend met markt en organisatie
  • Gemotiveerde medewerker
  • Gezamenlijke ambities waarmaken
  • positieve reputatie voor de organisatie
  • Flinke besparing om werving en selectie

Werkwijze

Na mijn selectie begeleid ik uw talenten naar efficiënte en authentieke ‘managers’, Benieuwd naar mijn werkwijze? Bel/mail mij voor een vrijblijvende kennismaking.

‘Rienk heeft mij op een prettige en persoonlijke manier geholpen bij het scherp krijgen van waar ik momenteel sta in mijn carrière. Hij steekt net een spade dieper. Daardoor was ik in staat om mezelf weer wat beter te leren kennen wat mijn drijfveren en waarden betreft.’

Martin Oosse

‘Rienk is een zeer ervaren en gedreven begeleider die mij heel prettig en effectief heeft geholpen tijdens een periode van - broodnodige - persoonlijke reflectie. Hij belicht de emotionele kant van een gebalanceerd professioneel/privé bestaan zoals ik dat nog niet eerder had meegemaakt. Sterk aanbevolen als begeleider voor persoonlijke of organisatorische verandertrajecten!’

Laurens Boex

Lidmaatschappen
  • De orde van beroepscoaches NOBCO
  • Het managersplatform Nive
  • De European Mentoring and Coaching Council EMMC
Neem contact met mij op

Vul hieronder je gegevens in en ik neem spoedig contact met je op. 

ManageMens Results

Rienk van Wieren
Vincent van Goghlaan 6
3735 LR  Bosch en Duin

+31 (0)33 432 53 55
+31 (0)6 53 11 25 14
rienk@managemens.com

© 2021 ManageMens Results

Delen