‘Ik heb het coachingstraject met Rienk als enorm inspirerend ervaren. Rienk maakt van persoonlijke blokkades fundamenten voor persoonlijke groei. Hij geeft praktische handvatten (onderbouwd vanuit de praktijk en theorie) die van werken het vervullen van doelen maken.’

Marcel Koers

Even voorstellen

Al meer dan 25 jaar help ik, Rienk van Wieren, mensen om beter te functioneren en om te gaan met nieuwe situaties en veranderingen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik doe dit met passie en een luisterend oor. Ik ben analytisch, strategisch  en verbindend. Bij mij staat de ‘mens’ altijd centraal. 

Mijn senioriteit en rust geven mijn cliënten vertrouwen. Zelf heb ik al de nodige economische, technologische en organisatorische veranderingen meegemaakt, wat me de nodige handvatten biedt om ook ‘moderne’ uitdagingen het hoofd te bieden. Vaak was ik mijn tijd ver vooruit, onder meer door IT-oplossingen in te zetten toen dat nog niet gebruikelijk was, op een slimme manier passend personeel te werven en op persoonlijke wijze teams te verbinden.

Ik begeleid al vele jaren professionals, managers, directeuren en bestuurders bij strategie, groei en verandering. Nationaal en internationaal. Van persoonlijke een-op-een vraagstukken, tot grootschalige verandertrajecten bij multinationals. Vaak raken uitdagingen zowel psychologie als bestuurskunde. Mensen werken met mensen, dus je kunt ze niet los van elkaar zien. Toch wordt bij 70 procent van de verandertrajecten de gedragscomponent vergeten. ManageMens Results richt zich met intermenselijke begeleiding juist op de factor ‘mens’.

Meer weten: ‘De opmerkelijke carrière van Rienk van Wieren’

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Je bent van harte welkom in mijn rustgevende kantoor (blokhut) in  de Utrechtse bossen voor een gratis kennismakinggesprek. We bespreken jouw situatie, waar zit je mee, wat zijn je wensen en wat wil je bereiken? 

Als het klikt dan gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken. Mijn werkwijze is laagdrempelig en doelgericht en staat altijd in het teken van jou, na elke stap bepalen we samen jouw volgende stap. 

Lidmaatschappen
  • De orde van beroepscoaches NOBCO
  • Het managersplatform Nive
  • De European Mentoring and Coaching Council EMMC
Neem contact met mij op

Vul hieronder je gegevens in en ik neem spoedig contact met je op. 

ManageMens Results

Rienk van Wieren
Vincent van Goghlaan 6
3735 LR  Bosch en Duin

+31 (0)33 432 53 55
+31 (0)6 53 11 25 14
rienk@managemens.com

© 2021 ManageMens Results

Delen